Ponta scrie pe pagina sa de Facebook faptul că Cioloș nu este nici  nou în politică, nici vreun lider cu convingeri ferme.

Iată ce scrie fostul premier pe pagina sa de socializare:

”Bun – in sfarsit o sa avem oameni noi si de caracter in politica noastra!

  1. Ciolos NU a fost ministru in Guvernul “Tariceanu”sustinut de PNL??? Hai ca e “nou” in politica si le este si recunoscator lui Tariceanu si PNL
  2. Ciolos NU a fost numit Comisar European numit de Basescu si a devenit membru PPE?!? Inca unii pe care i-a “rasplatit”!
  3. Ciolos nu a spus ca trece la PES daca era nominalizat din nou in 2014 ca si Comisar? Hai ca in final le-a dat teapa si la PPE si la PES si a ajuns la Macron ( deocamdata) – doar trei partide europene
  4. Ciolos nu a fost nominalizat in 2015 ca Prim Ministru de Klaus Iohannis?!?! Acum a incercat sa candideze la Prezidentiale contra lui Iohannis- si daca nu a prins candidatura atunci il sustine pe Barna!!! Serios si recunoscator!
  5. Ciolos a ajuns Prim Ministru dupa ce a vizitat Sediul PSD si s-a pupat cu Dragnea in fata siglei cu trei trandafiri – asa a primit voturile parlamentarilor PSD ( nu al meu) – bine le-a facut!!!
  6. Barna ne spune ca daca il votam Presedinte o sa il puna iar pe Ciolos Prim Ministru/ avand in vedere faptul ca dupa magnifica Guvernare din 2016 a ajuns PSD la 46% aproape ca imi vine sa ii urez “Succes”!

Nu cred ca cineva care are Facebook si citeste macar o stire politica inainte sa mearga la vot nu stie lucrurile pe care eu le-am scris mai sus! Si ca pana si pe scena politica romaneasca este greu sa gasesti pe cineva mai “vechi” si care a sarit atat de des si atat de repede dintr-o barca in alta doar pentru a pastra dimensiunea “ciolanului” platit din bani de la Bugetul National sau cel European!

Celor care inca mai incearca sa ne prosteasca cu Ciolos cel “nou” si “de caracter” le recomand melodia lui Ombladon : Minte-ma frumos!”

Amintim faptul că Cioloș este cel care l-a înlocuit pe Ponta la Palatul Victoria în 2015, dar și cel care s-a opus ca europarlamentarii partidului Pro România să facă parte din grupul Renew din Parlamentul European.