În mesajul postat pe facebook, Victor Ponta spune că în acest moment doar Liviu Dragnea a scăpat de ,,abuzurile procurorilor” pentru că era sub protecția lui Koveși. 

,,Ps 1 : mult mai mult decât acuzațiile false ale celor de la Ploiești consider scârboase și ticaloase declarațiile lui Dragnea și ale acoliților săi prin care îmi tot reproșează cum am fost eu cu Sistemul și am ordonat dosare ( adică pentru mine, mama și familia mea??!?!) – ăștia sunt mult mai murdari și periculoși decât Portocala

Ps 2 – poate remarcați din lista cu oamenii pentru care se cereau denunțuri faptul că TOȚI au avut dosare la DNA Ploiești cu o singură EXCEPȚIE : Liviu Dragnea – la Ploiești toate dosarele se făceau sub indicația lui Koveși și Marius Iacob – dar ei erau protectorii lui Dragnea ( prietenii știu de ce); asta doar ca să întelegeți cine era pe mână cu “Statul Paralel” și cine scapă de dosare în timp ce toți ceilalți o pățeau! Ca să întelegeți de ce Dosarul Teldrum nu a fost nici până azi finalizat / de ce la “Belina” a fost trimisă în judecată doar Sevil Shaideh / de ce a fost condamnat Vali Preda ( care doar îi ducea niște poze lui Dragnea) / de ce …. de ce … de ce !”, scrie Victor Ponta.