Reuven Azar, despre evoluția rolului său

Elevii Complexului Educațional Laude-Reut, Tudor Matei și Maria Kehaiyan, au avut onoarea de a discuta cu E.S. Reuven Azar despre diverse aspecte ale rolului său diplomatic și impactul acestuia.

E.S. Reuven Azar a oferit, într-o interviu captivant, o perspectivă detaliată asupra responsabilităților sale, evidențiind evoluția rolului său după evenimentele din 7 octombrie. Acesta pune accent pe situația actuală a Israelului și pe comunicarea strategică cu mass-media.

Referitor la provocările mediatice și dezinformare, Ambasadorul Azar explică modul în care Israelul navighează printre diversele informații contradictorii și impactul inteligenței artificiale în amplificarea dezinformării. Aflați cum Israelul gestionează aceste provocări, menținându-și etica și valorile democratice.

Descoperiți cum E.S. Reuven Azar își gestionează timpul, construind o echipă de încredere și delegând responsabilități pentru a menține un echilibru sănătos între muncă și viața personală și ascultați despre calitățile și experiențele personale care i-au modelat cariera diplomatică, precum și aprecierea sa pentru excelența educațională de la ComplexuL Educațional Lauder-Reut.