Premierul Florin Cîțu a semnat azi decretul de eliberare din funcție pentru secretarul de stat, șef al Corpului de control al prim-ministrului, Daniel Dragoș Tănăsoiu. Trebuie mențioant că decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Plecări pe bandă rulantă din Guvern

În urmă cu câteva zile, premierul Florin Cîțu a decis să elibereze din funcție mai multe persoane.

Sabin Sărmaş a fost eliberat, la cerere, din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Digitalizarea României.

Decizia de eliberare din funcţie a fost semnată de premierul Florin Cîţu şi publicată joi în Monitorul Oficial.

Cele mai multe schimbări au avut loc în aparatul propriu de lucru al noului vicepremier, Kelemen Hunor. Mihaela Ioana Kaitor a fost numită secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului Kelemen Hunor.

Tot în aparatul propriu de lucru al vicepremierului Kelemen Hunor îşi va desfăşura activitatea şi Adorjan Mihaly Jakab, numit consilier de stat.

Deciziile semnate joi de premierul Florin Cîţu au fost publicate în Monitorul Oficial.

Pe lângă aceste numiri, vorbim și de plecări importante din cadrul Executivului. Este vorba despre oameni care erau în subordinea fostului vicepremier, Raluca Turcan. Tot joi au fost eliberaţi din funcţie mai mulţi consilieri de stat din aparatul propriu de lucru al fostului vicepremier Raluca Turcan: Liliana Romaniuc, Răzvan Codruţ Pop şi Valeriu Antonovici.

Şi Andra Diaconescu a fost eliberată din funcţia de secretar de stat în aparatul propriu de lucru al fostului vicepremier Raluca Turcan.