Panasonic VIERA NeoPlasma TX-P50VT30E/B a impresionat juriul EISA cu perfomanţele sale extraordinare atât în 2D, cât şi în 3D. “Acest televizor de top integrează o multitudine de tehnologii pentru a oferi o calitate a imaginii incredibilă în 2D şi 3D. Clienţii vor descoperi un nivel al negrului uluitor, un contrast remarcabil şi culori realiste. Mişcările rapide sunt redate clar, iar platforma de servicii VIERA Connect oferă o gamă largă de aplicaţii. Televizorul Panasonic VIERA TX-P50VT30E/B livrează divertisment pentru acasă la superlativ!”, şi-a argumentat juriul EISA decizia de acordare a premiului.

Televizorul Panasonic VIERA TX-P50VT30E/B, lansat la începutul anului, este modelul de 50 inchal seriei VIERA VT30. Seria de televizoare cu plasmă VT30 oferă cea mai bună experienţă a divertismentului 3D pentru acasă datorită timpului de răspuns de doar 0,001ms şi noilor fosfori dezvoltaţi din componenţa ecranului care reduc apariţia imaginilor dublate. Seria VT30 a primit de asemenea certificare THX pentru imaginile 2D şi 3D care garantează capactatea televizoarelor de a reda filmele la calitatea la care au intenţionat regizorii de la Hollywood.

Înfiinţată în anul 1982, European Imaging Sound Association este o asociaţie multimedia care testează produse electronice de consum. Membrii săi sunt reprezentaţi de 50 de reviste din 19 ţări europene, specializate în domeniile audio, video, telefonie mobilă şi fotografie. Premiile acordate de EISA sunt cunoscute ca unele din cele mai prestigioase recomandări pe care le poate primi un produs şi reprezintă indicatorul celei mai bune decizii de cumpărare în rȃndul consumatorilor.