Cozmin Gușă pare să aibă un plan de rezervă pentru salvarea Realitatea TV.

„Vrem să identificăm împreună cu avocații cum putem să blocăm această ciudățenie” – hotărârea de luni a Curții de Apel București de a infirma planul de reorganizare propus pentru Realitatea Media și de a trimite cauza la judecătorul sindic „în vederea intrării în faliment”, a spus marți Cozmin Gușă pentru HotNews.ro.

Postul Realitatea TV s-a confruntat în ultima vreme cu mai multe probleme.

„Am avut toate semnele din partea puterii, dar am reușit să le administrăm pe cele care nu au avut de-a face cu justiția – ne-au blocat de 4-5 ori conturile in ultimele săptămâni, ca să nu putem plăti chirii, salarii, orice. Tot în ultimele săptămâni ni s-a spus că trebuie să evacuăm sediul în 24 de ore, am scăpat și de asta.”, a mai spus Gușă.

În momentul de față, planul principal este de a salva „Realitatea Media” de la faliment. „Folosirea postului Realitatea Plus în locul Realitatea TV este doar o opțiune de rezervă”, a afirmat Gușă.

„Realitatea Plus e doar opțiunea de rezervă. Noi vrem să salvăm Realitatea Media, pe toți salariații noștri, care sunt peste 400. Vrem să identificăm împreună cu avocații cum putem să blocăm această ciudățenie – decizia completului din 21 ianuarie, pe baza acelorași documente care aprobă planul de reorganizare și cea din 1 aprilie, a aceluiași complet, fără niciun element nou, decizie care ne dă cu ciomagul.”, a spus Gușă.