Plan dinamită pus la cale de Liviu Dragnea pentru a scăpa de pușcărie. Avocata fostului șef PSD, Flavia Teodosiu, vrea rejudecarea procesului dacă motivarea CCR pe completurile specializate de la ICCJ ii va da clientului sau sansa sa faca contestatie.

„Va dati seama ca in acest moment nu stiu exact, nu stiu care este motivarea. Daca suna cum trebuie, daca dispozitivul ne da sansa, va dati seama, dar este prematur sa zicem acum. Era de admis acest conflict, ICCJ a incalcat flagrant dispozitiile art.29. E foarte corect, ma bucur mult de aceasta decizie”, a zis Flavia Teodosiu.

Și asta nu e tot. Teodosiu spune că abia așteaptă să ia legătura cu clientul ei. „Va trebui sa iau legatura cu clienetul meu, sa vedem ce este de facut”, a mai zis ea.

Avocata a reactionat si la afirmatiile fostului judecator CCR Petre Lazaroiu, potrivit caruia decizia a fost amanata de mai multe ori pentru că le-a fost frica colegilor sai sa dea un verdict inainte de decizia finala a ICCJ. „Tot sistemul ar trebui sa se revolte. E o mare supriza, nu pot sa fiu decat stupefiata. Am zis clar ca a fost o executie politica”, a reactionat Flavia Teodosiu, conform Antena 3.