Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare din interiorul cazului Caracal. S-a aflat de ce Gheorghe Dincă a scris o scrisoare familiei Alexandrei Măceșanu, a doua sa victimă.

Planul ascuns al lui Dincă

Chiar avocatul lui Gheorghe Dincă a dezvăluit planul ascuns al monstrului din Caracal. Claudiu Lascoschi a făcut o serie de dezvăluiri la Antena 3. Totul se leagă de scrisoarea trimisă părinților Alexandrei Măceșanu de către suspectul crimelor de la Caracal.

“Eu nu am cunoștință să fi trimis acea scrisoare, dar dacă a afirmat cineva din familia domnului Cumpănașu că a primit o scrisoare, cu siguranță că e adevărat.

Ceea ce am discutat eu cu el e confidențial. Dar el își dorea foarte mult să își ceară iertare de la familiile victimelor pentru situația creată. El a considerat că e de bun simț familia Alexandrei. De nenumărate ori a regretat faptele.

Scrisoarea nu a fost scrisă în niciun caz de anchetatori sau procurori. Exclus așa ceva. Sigur că e dreptul lui Dincă de a formula o scrisoare, dacă a considerat necesar”, a spus avocatul lui Dincă la Antena 3.

Presupusa scrisoare a lui Gheorghe Dincă pentru familia Alexandrei Măceșanu a apărut în public dezvăluită de către Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei.