Piraeus Bank România propune clienților săi care au în derulare credite cu garanție imobiliară posibilitatea reducerii ratelor lunare, prin crearea unei oferte speciale cu un cost sub media actuală a pieței.

Oferta se adresează clienților bun-platnici care au contractat de la Piraeus Bank România în perioada 2007-2008 credite imobiliare/ipotecare/nevoi personale cu garanție reală imobiliară, în euro sau franci elvețieni, cu dobânda variabilă.

Astfel, acești clienți pot beneficia simplu și rapid de noua ofertă, care presupune o dobândă variabilă cu marjă fixă pe toata durata creditului de 4.4%, la care se adaugă indicele de referință aferent monedei creditului, revizuibil la 3 luni. Nu vor exista comisioane/taxe inițiale sau periodice legate de credit pentru această nouă ofertă. De asemenea, Piraeus Bank România va suporta costurile notariale și orice alte costuri legate de înregistrarea garanțiilor.

„Această ofertă continuă seria acțiunilor prin care înțelegem să îi sprijinim pe clienții cei mai afectați de condițiile evoluției nefavorabile a cursurilor de schimb. Prin propunerea pe care o lansăm, ratele clienților se vor reduce în medie cu 13%, putând ajunge, în funcție de condițiile specifice fiecărui credit, până la 35%. Dorim să consolidăm pe termen lung un real parteneriat cu clienții noștri”, a declarat Cătălin Pârvu, CEO.

Clienții care se încadrează în categoriile descrise mai sus sunt asteptați în unitățile teritoriale ale băncii începând cu data de 12.10.2015, pe o perioadă de 6 luni, pentru a putea obține toate informațiile necesare și pentru a semna noile contracte.