Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu ”Piedone”, trece prin clipe grele, alături de familia sa.

După ce ginerele său a stat în birou cu o femeie confirmată cu noul coronavirus, ”Piedone” a anunțat că s-a autoizolat la domiciliu alături de familia sa, de teama noului coronavirus.

”Ginerele meu este coleg de birou cu nevasta ofițerului care a fost și ea plecată cu ofițerul în Israel. Important e că femeiea, fiind în legătură directă cu ginerele care era direct interesat să afle evoluția, a fost plecată, a aflat astăzi de pe știri, că nu i s-a confirmat oficial, că pacienta de 38 de ani e testată pozitiv.

”Dacă îi dădeau drumul pe stradă?”

Dar nici până acum doamna nu a aflat informarea oficială. La toată familia ofițerului s-au făcut teste, pe doamna au uitat-o. Aseară a fost luată să i se facă testul. La terminarea testului i-au spus: gata, puteți să plecați.

Doamna a zis: domnule eu nu plec. După alte trei sferturi de oră au dus-o înapoi acasă cu salvarea. Dacă îi dădeau drumul pe stradă?”, a precizat Cristian Popescu Piedone în direct la România TV.

Acum fostul primar nu poate decât să spere că ginerele său nu a fost infectat, la rândul său.

Trebuie precizat că fostul primar a deținut calitatea de membru al PPU-SL până la demisia sa din 4 noiembrie 2015, cauzată de incendiul din clubul Colectiv.

Condamnare în dosarul Colectiv

Pe 3 noiembrie 2011 a anunțat în cadrul conferinței UNPR București că părăsește PC, iar pe 30 martie 2012 a anunțat că va candida pentru USL după câteva luni în care a stat la UNPR.

Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat în dosarul Colectiv la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru club.

Sentința nu este însă nu este definitivă.