Esența productivității secolului 21 constă în modul în care oamenii colaborează, reuniți în grupuri ad-hoc sau echipe, în același birou sau la kilometrii distanță unii de alți, pentru a discuta proiecte sau alte tipuri de conținut. Camera web integrată monitorului îi ajută pe aceștia să comunice și să colaboreze cu partenerii și colegii lor din întreaga lume. Și nu există pericolul apariției imaginilor neclare, piedică ce de multe ori se pune în calea unei comunicări eficiente la distanță.
Dispunând de tehnologia AMVA (Advanced Multi-Domain Vertical Alignment), ecranul oferă contrast static foarte înalt ce rezultă în imagini extrem de vii. Tehnologia de management a optimizării pixelilor oferă un unghi de vizualizare foarte larg de 178/178 ce permite ca imaginile clare să fie perfect lizibile chiar și la unghiul de 90 de grade. Sunetul este de asemenea foarte bun datorită microfonului integrat și boxelor stereo ce asigură că vocea este reprodusă perfect în timpul video-conferinței.
Conectivitate, aproape și la distanță
Ecranul dispune de DisplayPort, o conexiune digitală PC-to-monitor. Mai puternică ca standardul DVI, conexiunea suportă cabluri de până la 15 metri și rate de transfer de date de 10,8 Gbps/sec. Este o viteză bună nu doar pentru utilizarea standard, dar și pentru video-uri mari și exigente.
Noul display oferă un hub cu trei porturi USB 2.0, utilizatorii putând conecta monitorul la  dispozitive de memorie, HDD-uri portabile, PDA-uri, imprimante sau alte dispozitive plug-and-play.
Monitorul LCD Philips AMVA cu webcam integrat este disponbil în România la un preț de 1.299 Lei.