Philips 273G utilizează cea mai nouă generaţie de ecrane cu comutare rapidă pentru adâncime şi realism cât mai apropiate de realitate. În plus, oferă o rezoluţie Full HD 1920×1080. Monitorul vine cu o pereche de ochelari 3D activi reîncărcabili, cu conexiune wireless.
Gamerii pot reinventa experienţa 2D a jocurilor, filmelor şi clipurilor cu pachetul de soft pentru PC, privindu-le cum se transformă în 3D din doar câteva click-uri, ajustarea făcându-se fără probleme. În cazul dispozitivelor Blu-ray pentru gaming şi a playerelor pentru filme cu conectivitate compatibilă cu 1.4a HDMI, Philips 273G se comută automat pe modul 3D, oferind imediat imagini de o calitate superioară, astfel încât jucătorii să intre în acţiune.

Oferind o actualizare la 2ms (GTG) pentru gaming 2D, Philips SmartResponse ajustează în mod automat timpul de răspuns la nevoile aplicaţiei. Rezultatul este o experienţă vizuală fără efecte de dublare şi, desigur, niciun decalaj de timp.
Monitorul LED Philips 273G poate îndeplini mai multe sarcini datorită tehnologiei SmartImage. Această tehnologie de varf de la Philips analizează conţinutul ecranului şi îi ajustează performanţele la ceea ce se vizualizează. Având o gamă largă de moduri la alegere – Birou, Imagine, Divertisment, Economic – experienţa vizuală este întotdeauna potrivită aplicaţiei utilizate.
Monitoarele Philips cu iluminare din spate cu LED nu conţin mercur. În plus, monitorul are un ambalaj 100% reciclabil. Toate acestea înseamnă că monitorul 3D este eco-friendly pe toată durata utilizării sale, din momentul producţiei și până când va fi scos din uz.
Monitorul Philips 273G LED va fi disponibil în marile magazine de electronice, din luna decembrie, la preţul recomandat de 499 euro cu TVA.