Pe 1 decembrie, începând cu ora 00:00 și până la epuizarea stocului, clienții stațiilor Petrom primesc cadou CD-ul cu 100 de melodii românești de dat mai departe, la achiziția unui produs sau serviciu în valoare de minimum 3,5 lei (cu TVA inclus). Muzica este foarte importantă pentru români, iar CD-urile reprezintă încă o opțiune atunci când vor să asculte muzică. O treime dintre români ascultă muzică de pe CD-uri, potrivit unui studiu național realizat de Novel Research. Mai mult, aproape jumătate dintre românii intervievați (46%) au cumpărat sau au oferit un CD cu muzică în ultimul an. Atunci când vine vorba de genurile muzicale preferate, 55% dintre români preferă muzica pop românească, mai arată studiul”, se arată într-un comunicat de presă. În acest context, cu ocazia Centenarului, Petrom îi încurajează pe români să lase moștenire generațiilor noi zestrea comună a românilor: 100 de melodii românești. Dan Spătaru, trupa Compact, Anda Călugăreanu, Angela Similea, Aurelian Andreescu, Corina Chiriac, 3 Sud Est, Delia, Mirabela Dauer sunt doar câțiva dintre artișii care se regăsesc pe albumul muzical.

„Românii sărbătoresc cel mai bine în limba lor, în limba noastră. Aici regăsești melodiile cu care ai crescut, melodiile de care te-ai îndrăgostit, melodiile pe care ai petrecut alături de prietenii. Pentru că suntem de 100 de ani pe același drum cu românii, îi ajutăm să lase moștenire generațiilor viitoare zestrea noastră comună – cele mai frumoase melodii ale românilor – prin proiectul 100 de melodii românești de dat mai departe”, a declarat Decebal Sorin Tudor, Retail Manager OMV Petrom.

Cu 405 de stații în România, Petrom este cea mai mare rețea de distribuție carburanți din România, parte a grupului OMV Petrom. Stațiile PETROM – Punem România în mișcare oferă clienților carburanţi pe care se pot baza, stații mereu în drumul lor și o gamă variată de produse și servicii suplimentare: băuturi și alimente, servicii de spălare auto, achiziție poliță RCA auto, transfer național de bani, plata facturilor la utilități sau chiar expediția de colete și corespondență prin curier.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est, cu o producție anuală de ţiţei şi gaze de aproximativ 61 milioane bep în 2017. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual şi operează o centrală electrică de înaltă eficienţă de 860 MW. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pieţele din România şi ţările învecinate prin intermediul a 787 benzinării, la sfârșitul lui martie 2018, sub două branduri, OMV și Petrom.