La eveniment au participat premierul Viorica Dăncilă, ministrul muncii, Olguța Vasilescu, președintele comisiei de control SRI, Claudiu Manda, președintele PSD Giurgiu Niculae Bădălău, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu și încă aproximativ 30 de invitați. Petrecerea a avut loc vineri seară, la un restaurant din Herestrău, la Trattoria Il Calcio, deținut de Gino Iorgulescu, susținut în trecut de Liviu Dragnea la șefia LPF, anunță g4media.ro.

Pentru a asigura discreția totală a evenimentului, au fost angajați mai mulți bodyguarzi de la firma de securitate SWAT, unii dintre ei fiind amplasați inclusiv pe acoperiș. În plus, ferestrele restaurantului ar fi fost acoperite cu hârtie neagră.

Surse din partid au declarat pentru G4Media.ro că Irina Tănase se implică tot mai mult în treburile guvernării. Acesta ar fi de fapt și unul dintre motivele rupturii dintre Liviu Dragnea și ministrul dezvoltării regionale, Paul Stănescu, nemulțumit că Irina Tănase ar dori să aibă un cuvânt de spus în problemele Guvernului.

Pe data de 24 septembrie, Liviu Dragnea a ținut să se refere în cadrul interviului de la Antena 3 și la iubita lui. A fost de fapt un mesaj transmis Gebrielei Firea, care ar fi spus că în partid se vorbește că printre puținii și cei mai importanți consultanți ai lui Dragnea se numără Irina Tănase.

”Se spune despre Irina, iubita mea… că conduce Guvernul. Am auzit astăzi, există niște doamne sau domnișoare care sună la diverse ministere și spun „Sunt Irina!” și cer diverse lucruri.”, a declarat liderul PSD.

Un lider PSD i-ar fi spus Gabrielei Firea că Dragnea este schimbat în ultima perioadă și că a încercat să discute cu el anumite lucruri, dar că a fost trimis la doi consilieri și la prietena lui Dragnea.

“Colegul mi-a zis că nu crede că se mai putea îmbunătăți comportamentul dlui Dragnea, că e schimbat de un an jumătate, că a încercat și el să-i zică dar că la ultimele discuții nu a mai participat și că a vorbit cu doi consilieri și cu prietena dumnealui. Credeți că e corect să conducă partidul prietena dumnealui cu doi consilieri?“, a spus Gabriela Firea înainte de ședina CEx a PSD de la Neptun de acum două săptămâni.


Te-ar putea interesa și: