Un one man show veritabil, Petre Daea s-a îmbrățișat și s-a tras în poză cu comercianții, a discutat cu trecătorii și a cumpărat miere, ceapă verde, brânză, ridichi și vin.

Toate bune și frumoase până la momentul în care o trecătoare nu a mai părut la fel de dornică să facă poză cu ministrul, dorind în schimb să îi adreseze î intrebare.

Motorina la 6 lei şi zece bani credeţi că este ok, domnu’ ministru? Sunteţi un om calculat, este normal ce se întâmplă?”, i-a spus una dintre femeile aflate la cumpărături în piaţă.

Petre Daea i-a promis femeii că se va întoarce la ea să îi răspundă la întrebare, promisiune neonorată însă, ministrul Agriculturii continuându-și drumul, încercând să depășească momentul stânjenitor.

De altfel, acesta nu a fost unicul moment neplăcut din vizita ministrului în piața de fructe și legume din Sebeș. un producător a refuzat să fie fotografiat atunci când ministrul a ajuns la standul său, în vreme ce altă persoană i-a transmis lui Petre Daea că este nevoie ca guvernul să crească pensiile și să impuslioneze deschiderea târgurilor de animale.