Volksbank România (VBRO) şi Banca Transilvania (BT) anunţă încheierea cu succes a implementării soluţiei de diminuare a datoriei totale aferente creditelor curente ale clienţilor VBRO persoane fizice. Peste 15.000 de clienţi VBRO au beneficiat de aceste reduceri, iar valoarea totală a diminuării datoriilor acestora este de aproape 290 de milioane lei.

Clienţii VBRO au beneficiat automat de această facilitate, care a fost aplicată indiferent de moneda împrumutului, în perioada 17 august – 30 septembrie. Soluţia a însemnat diminuarea cu echivalentul sumelor achitate de clienţi drept comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie şi nerestituite anterior.

Iniţiativa reprezintă un nou pas pe care Volksbank România şi Banca Transilvania îl fac împreună pentru a construi o relaţie pozitivă şi de durată cu clienţii.

Ȋn prezent, este în desfăşurare integrarea Volksbank România în Banca Transilvania, pe toate palierele. Startul integrării a fost dat în aprilie şi se va încheia la finalul acestui an. Ȋncepând cu 2016, BT şi VBRO vor deveni aceeaşi bancă şi aceeaşi echipă.