Proiectul RENOVA (Transfer de cunoştinţe pentru personalul de asistenţă medicală din întreaga Europă pentru a dezvolta abilităţile profesionale ca manageri), al cărui coordonator este firma SIVECO, are o valoare totală de circa 289.000 de euro, 75% reprezentând finanțare europenă nerambursabilă.
RENOVA se desfăşoară în cadrul programului de cercetare Leonardo da Vinci – Transfer de inovaţie, şi este realizat de SIVECO Romania împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", Centrul pentru Dezvoltare şi Inovare în Educaţie TEHNE, organizaţiile ORT – Franţa, Searchlighter – Marea Britanie şi Smart Education – Polonia.
Centre pilot în România și Polonia
Proiectul prevede organizarea a două centre pilot de training în România şi Polonia unde vor fi instruite 100 de asistente medicale – 60 din România şi 40 din Polonia. Selectarea cursanţilor se va face în România în colaborare cu Universitatea "Carol Davila".
Cursul va avea 4 module cu o durată de 76 de ore. După evaluarea care va avea loc la finalul cursului, participanţii vor primi certificări recunoscute de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA). RENOVA se desfăşoară în perioada februarie 2011 – februarie 2013 și promovează mobilitatea personalului în beneficiul organizaţiilor de sănătate.