Procurorii DNA efectuează vineri percheziţii la Primăria sectorului 5 şi la un punct de relaţii cu publicul care aparţine aceleiaşi instituţii, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit surselor, faptele investigate ar avea legătură, printre altele, cu falsificarea listelor electorale care ar fi fost pentru candidatul Marian Vanghelie.

Procurorii DNA efectuează vineri percheziţii în 6 locaţii situate în Bucureşti şi judeţul Ilfov, din care două aparţin unei instituţii publice, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie şi asimilate acestora, printre care şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în 2016.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Asimilate Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, printre care şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în cursul anului 2016. Ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 6 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, din care două aparţin unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice', se arată într-un comunicat al DNA transmis AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

ştire în cus de actualizare