Partidul său a analizat această Ordonanță și a ajuns la concluzii îngrijorătoare.

Liberalul susține că prin Ordonanța 114 punctul de pensie va fi înghețat: ”Dar, Ordonanța 114 nu numai că aduce scumpiri pentru toată lumea, mai și fură din ceea ce li se cuvenea pensionarilor sau altor categorii sociale care ar fi avut dreptul la creșterea unor indemnizații alocate de stat. Prin OUG114 se îngheață nivelul punctului de pensie de la nivelul din iulie 2018 până în septembrie 2019, deși ar fi trebuit să crească cu 9% de la începutul anului. Practic, pentru o pensie medie de 1100 lei, PSD și ALDE taie pensiile cu cca. 540 lei în acest an”.

Nici sumele strânse de români la Pilonul II de pensii nu vor scăpa de efectele OUG 114: ”La această nedreptate grosolană pentru pensionarii actuali, trebuie să adăugăm crima cu premeditare a Pilonului 2 de pensii care, prin noile reglementări, practic va fi desființat. Astfel, în medie, 10 mii de lei din contul fiecăruia dintre noi, adică peste 6 milioane de contribuabili de la Pilonul 2, banii noatri, banii tai se vor face sursă de venit la stat pentru infractorii Dragnea și Vâlcov”.

”Iată cum, ceea ce face Ordonanța 114 în economie vom plăti cu toții. Așa, nu se mai poate. #OprițiOUG114, nenorociților din PSD și ALDE pentru că bagă economia în faliment și ne scumpește viața!”, a scris Ionel Dancă, pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: