Și asta deoarece, cunoștințele noastre, care ne dau primele informații despre diferiți meșteri, nu sunt nici ei specialiști și nu știu să evalueze în mod obiectiv nici calitatea serviciilor, care le-au fost prestate, și nici adevărata valoare a acestora. Si atunci, nu ar fi excelent să aveți acces la câteva mii de persoane, care au evaluat calitatea meșterilor din zona dumneavoastră? Și nu ar fi fantastic, să puteți compara foarte simplu prețurile practicate de cei mai buni executanți? Toate acestea vă sunt facilitate de platforma online daibau.ro. Pe această platformă puteți găsi gratuit – fără a plăti nici un comision și fără a avea nici un cost – în doar câteva minute, executanți profesioniști, cărora le puteți cere oferte pentru lucrările, pe care doriți să le comandați.

În ce fel este simplificată căutarea executanților?

Dacă deja ați fost în situația de a căuta un meseriaș profesionist, știți de cât timp și de câtă energie aveți nevoie pentru aceasta, și cât de dificil este să alegi un meșter bun, mai ales dacă vrei execuții de calitate și la un preț corect.

Utilizarea platformei daibau.ro vă scutește de toate aceste probleme. Pe Daibau sunt abonați o mulțime de executanți de lucrări, pe care nu aveți nevoie să îi căutați singuri. În plus, aveți și posibilitatea de a le vizualiza referințele, care includ fotografii ale lucrărilor deja executate și opiniile clienților lor anteriori privind calitatea serviciilor primite. După ce veți alege un executant și acesta vă va realiza lucrarea dorită și dumneavoastră veți putea publica propria opinie privind calitatea executantului și a lucrării prestate. În acest fel, veți contribui la ridicarea calității lucrărilor executanților din zona dumneavoastră și vă veți ajuta indirect prietenii și cunoștințele.

Căutarea executanților pe portal este foarte simplă din punct de vedere tehnic. De fapt, nu aveți nevoie decât de un browser web și de câteva minute. Accesați site-ul web daibau.ro și faceți click pe butonul ”Cerere nouă”. Apoi, alegeți lucrarea de care aveți nevoie din lista de peste 200 de categorii de lucrări existente, completați un chestionar scurt privind data execuției și descrieți mai în amănunțime lucrările, pe care doriți să le comandați. Puteți adăuga și câteva fotografii ilustrative, pentru ca executanții să poată evalua mai ușor complexitatea lucrărilor necesare. La scurt timp, veți primi prin e-mail informații privind ofertele pe care vi le-au trimis executanții locali interesați. Făcând click pe link-ul din e-mail, veți putea atât vizualiza și compara aceste oferte, cât și pune eventuale întrebări ofertanților și rezerva executantul ales.

Mai puține costuri și griji

După cum vedeți, pe daibau.ro puteți găsi foarte simplu executanți locali și le puteți compara ofertele. Astfel, vă veți reduce din cheltuieli în mai multe feluri: pe de o parte, pentru că veți compara prețurile unor oferte făcute pentru aceeași lucrare; pe de altă parte, pentru că în acest fel veți evita colaborarea cu executanți neiscusiți, care v-ar crea cheltuieli și griji din cauza proastei calități a lucrărilor executate.

(P)