PC Garage a desfăşurat săptămâna trecută o campanie de precomenzi cu 5% discount pentru procesoarele din seria Ivy Bridge şi numeroase discounturi pentru memorii, coolere şi plăci de bază compatibile cu procesoarele din noua generaţie Intel Core.

Cea de-a treia generaţie a gamei de procesoare Intel Core oferă o performanţă vizuală îmbunătăţită pentru gameri, dar şi pentru entuziaştii din domeniul media şi ceilalţi utilizatori. Diponibile în sisteme desktop high-end, laptopuri şi sisteme all-in-one, noile procesoare Quad-Core sunt primele din lume ce folosesc tranzistori 3D pe 22nm.

Primele notebook-uri pe platformă Ivy Bridge

În ceea ce priveşte categoria notebook-uri, noutatea vine din partea producatorului Acer, care a lansat primele notebook-uri ce au în componenţa lor noile procesoare, având o placă video integrată mult mai performantă decât generaţiile anterioare. Practic, noua platformă va fi capabilă sa redea conţinut HD şi chiar jocuri fără o placă video dedicată. Aceste modele se află deja în stocul PC Garage începând de luni, 30 aprilie.

În lunile ce urmează, oficialii PC Garage aşteaptă o revigorare majoră a categoriei de componente şi o creştere a vânzărilor cu 30% mai mult decât în cel de-al doilea trimestru din 2011.

Pentru anul 2012, Grupul FIT, din care face parte si PC Garage, ţinteşte o creştere a vânzărilor cu 20% mai mult faţă de 2011 pentru principalele direcţii de business.