BitDefender Antivirus Pro 2011 s-a clasat în prima categorie valorică şi alte trei produse de securitate ce au obţinut acest rezultat au la bază tehnologii BitDefender.

Testul a examinat cele mai performante produse de securitate din perspectiva ratei de detecţie şi a raportărilor fals-pozitive. În funcţie de rezultate, produsele au fost încadrate în patru categorii valorice: “advanced +”, “advanced”, “standard” şi “tested”. Şapte produse, printre care şi BitDefender Antivirus Pro 2011, au primit cel mai bun rating, “advanced+”. Mai mult decât atât, alte trei produse de securitate care au obţinut acest rezultat au la bază tehnologii BitDefender.

 „Ce ne-a bucurat în mod deosebit e faptul că tehnologia BitDefender este dominantă în topul celor mai performante produse. Deoarece metodologia de evaluare e publică, transparentă şi validată de industrie, rezultatul obţinut e o dovadă a faptului că BitDefender este lider în tehnologii de securitate”, a declarat Viorel Canja, Head of BitDefender Labs.

În ultimele 12 luni, tehnologiile BitDefender au obţinut punctaje ridicate la o serie de testări specializate, dar şi din perspectiva consumatorilor. Pe lângă rezultatele superioare din testările AV Comparatives şi AV-Test.org, publicaţii internaţionale precum  Which? din Marea Britanie, Stiftung Warentest din Germania şi Consumersearch din SUA, au apreciat pozitiv produsele BitDefender.