Patricia Ţig joacă în aceste zile la turneul de la Hua Hin, în Thailanda. Românca aflată pe locul 106 mondial s-a calificat în turul al doilea după un meci istovitor, de peste două ore, împotriva chinezoaicei Yafan Wang, locul 56 mondial.

În turul 2, Patricia Ţig va întâlni o jucătoare mult mai slab clasată, Xiaodi You din China, locul 210 WTA.

Nu a fost un meci uşor pentru jucătoarea din România, iar acest lucru s-a văzut în tie-break-ul setului decisiv, când Ţig a cedat nervos şi s-a luat la ceartă cu arbitrul. Meciul a fost întrerupt timp de 5 minute, timp în care românca a avut mai multe schimburi de replici atât cu arbitrul partidei, cât şi cu supervizorul turneului, lucru care i-ar fi putut aduce o pedeapsă drastică.

Sursă foto: Digi Sport

Criză de nervi în tie-break-ul setului decisiv: Nu ştie nimic, e un dobitoc!

Arbitru: „Domnişoara Ţig a cerut challenge la ultima minge, spre partea stângă”, a spus arbitra de scaun.

Patricia Țig: „Nu, asta a fost afară. De ce? A fost atâta afară”

Arbitru: „N-am văzut asta”

Patricia Țig: „Dar verifică mingea. E atâta afară. Dar nu e greşeala mea, e greşeala ta. Vreau ca tu să schimbi decizia. E atât afară, nu a fost aproape. Haide! E treba lui (a arbitrului de tuşă – n. red.) să ştie asta. Nu, nu, verifică mingea. E greşeala ta, tu trebuie să verifici chiar acum! Cheamă supervizorul!”

Patricia Ţig a continuat cu o replică în limba română, în care a făcut referire apoi la arbitrul de tușă: „Ăsta nu ştie nimic, e un dobitoc!„, scrie digisport.ro.

În continuare, românca a cerut să vină pe teren şi supervizorul turneului şi şi-a vărsat nervii şi asupra acestuia.

Patricia Țig: „E vina lor, nu a mea. Mingea a fost afară atât. Ei nu au văzut asta, nu ştiu de ce. Nu-mi spune tu mie nimic despre regulament, în primul rând! Nu-mi spune tu mie nimic la acest turneu, bine? E punctul meu şi e greşeala voastră. Eu m-am referit la acea minge, despre care am cerut să fie verificată, nu puteam să zic că e afară şi cealaltă!”


Te-ar putea interesa și: