„A fost un incident care a determinat autorităţile să decidă menţinerea aeronavei la sol şi debarcarea pasagerilor cu câteva minute înainte de decolare, pentru a efectua verificări suplimentare „, a declarat un purtător de cuvânt. 

Verificările s-au încheiat, iar pasagerii vor putea să revină la la bord, a spus acesta în jurul orei locale 11:20 (09:20 GMT). 

Anterior, agenţia de presă Reuters relata că pasagerii unui avion avion British Airways a fost debarcaţi pe aeroportul Charles de Gaulle din „motive de securitate”. 

Avionul care efectua zborul BA303 şi urma să decoleze cu destinaţia Londra a fost înconjurat de poliţie şi pompieri. 

La început, nu se făcuse nicio precizare cu privire la motivul evacuării pasagerilor acestei aeronave British Airways, care urma să decoleze de pe aeroportul Charles de Gaulle şi să aterizeze pe Heathrow. 

Pasagerii au fost percheziţionaţi şi bagajele le-au fost verificate încă o dată cu ajutorul câinilor dresaţi. Incidentul a fost rezolvat, a declarat un ofiţer de poliţie pentru Reuters. 

Pe Twitter, mai mulţi călătorii evacuaţi au postat imagini din timpul acestui incident apărut, se pare, din cauza unui pasager.
Sursa: Agerpres