Mazda participă anul acesta la Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, toate autoturismele din gama constructorului japonez fiind accesibile prin intermediul primei de casare de 3.800 de lei.

Alături de prima de casare, cei care vor alege un model Mazda pot beneficia de ofertele speciale disponibile în showroom-urile partenere.

Totodată, până la 31 martie 2009 cumpărătorii pot opta pentru soluţia Mazda Finance – una dintre cele mai avantajoase soluţii de finanţare prin leasing disponibile pe piaţa din România, ce integrează o dobândă de 2,99% şi asigurare CASCO pentru 1 an gratuită.

„Mazda îşi propune să uşureze accesul la finanţare şi implicit la automobile noi, alăturându-se iniţiativelor de susţinere a pieţei auto din România”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda.

Prin intermediul unei reţele de parteneri extinsă în principalele oraşe din România, Mazda facilitează accesul cât mai multor potenţiali clienţi la un autoturism nou, precum Mazda2 sau Mazda3, preferate de cumpărătorii români în 2008.

Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2009 vizează autoturismele mai vechi de zece ani şi se desfăşoară pe parcursul a trei etape, în perioada martie-decembrie.