Parlamentul se va reuni în şedinţă de plen din data de 11 ianuarie, în sesiune extraordinară, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marţi, pentru Mediafax, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

El a precizat că la şedinţa Birourilor Permanente comune ale Parlamentului de marţi s-a stabilit calendarul de dezbatere a proiectului bugetului de stat, arătând că în perioada 4 – 7 ianuarie parlamentarii vor putea depune amendamente, iar în perioada 7 – 10 ianuarie comisiile de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului vor dezbate şi vor elabora raportul la proiectul bugetului de stat pe anul 2010 şi a celui al asigurărilor sociale.

„Pe 11 ianuarie, la ora 12.00, va avea loc o şedinţă a Birourilor Permanente comune, iar la ora 16.00 Parlamentul se va reuni în plen pentru a dezbate proiectul bugetului de stat pe anul 2010. Această sesiune extraordinară a Parlamentului va dura până se adoptă bugetul”, a explicat Ludovic Orban.

Guvernul a depus la Parlament, joi seară, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul să fie dezbătut în regim de urgenţă.

SURSA:Mediafax