Cote pariuri Champions League şi câteva ponturi interesante:

1 . Gol marcat de Sergio Aguero – cotă 1.58 la Unibet

Revenind după o accidentare, atacantul argentinian Sergio Aguero are mari șanse de a marca în meciul Manchester City – FC Porto. În ultimele 10 partide, acesta a punctat de 7 ori. Aguero a marcat și în precedentele două meciuri disputate de cele două formații în Europa League în anul 2012, meciuri câștigate de Manchester City. De ce este atât de atractivă cota 1.58 de la Unibet pentru gol marcat de Sergio Aguero oricând pe durata partidei Manchester City – FC Porto? Echipa britanică este favorită la victorie (cotă 1.27), iar Sergio Aguero este vedeta ofensivă cu mare probabilitate de a înscrie în poarta adversarilor.

Trebuie să amintim că Sergio Aguero are în palmares 371 de goluri marcate la echipele de club la care a evoluat (Independiente, Atletico Madrid și Manchester City) și 43 de goluri marcate pentru Echipa Națională a Argentinei. În fața celor de la FC Porto, pare momentul perfect pentru cel puțin un al gol adăugat la aceste statistici.

2 . Ambele echipe marchează în Ajax – Liverpool, cotă 1.47 pe unibet.ro

Ajax are mari șanse de a marca pe teren propriu în fața lui Liverpool, care nu are lotul complet în această deplasare (Virgil van Dijk lipsește din cauza unei accidentări, urmând să fie operat la ligamentele genunchiului drept). Ajax a marcat în 4 din cele mai recente 5 meciuri oficiale din acest sezon. În campionat, a învins recent pe Herenveen, scor 5-1. De cealaltă parte, Liverpool a înscris de 13 ori în ultimele 14 meciuri oficiale. Rezultă o partidă Ajax – Liverpool în care ambele echipe pot înscrie – cotă 1.47 la Unibet pentru un astfel de scenariu.

La capitolul întâlniri directe, statistica nu este de ajutor: Ajax și Liverpool s-au întâlnit de doar două ori, în anul 1966, deci cu mai mult de jumătate de secol în urmă. În acele meciuri din turul 2 al Cupei Campionilor Europeni, scorul a fost 2-2 la Liverpool și 5-2 la Amsterdam.

3 . RB Salzburg câștigă cu Lokomotiv Moscova – cotă 1.57 pe site-ul Unibet

Este prima întâlnire dintre RB Salzburg și Lokomotiv Moscova, iar austriecii sunt favoriți. De ce merită jucată opțiunea în care gazdele câștigă meciul (cotă 1.57 la Unibet)? Salzburg a evoluat bine în sezonul trecut din Champions League, unde a terminat pe a treia poziție în grupă, după Liverpool și Napoli. Acum, grupa include Bayern Munchen și Atletico Madrid, deci Salzburg are nevoie de cât mai multe puncte cu Lokomotiv Moscova pentru a-și asigura cel puțin o poziție similară cele de anul trecut. Rușii au terminat pe ultimul loc în grupă în sezonul anterior, după Juventus, Atletico Madrid și Bayer Leverkusen.