Tehnologiile viitorului oferite de Apple și Google sunt disponibile acum pentru parcarea în București. Sistemele de plată folosite de giganții IT la nivel mondial, care au deja o sumedenie de utilizatori chiar și în România.

Amparcat.ro, aplicația prin care utilizezi parcările publice, dar plătești online

AmParcat este singura aplicație prin care se pot utiliza parcările publice din România, folosind plăți prin sistemele Apple Pay (IOS) si GPay (Google). Modul de utilizare al acestor metode se găsește în manualul disponibil în sectiunea Cont a aplicației, scrie economica.net.

Aplicația a fost dezvoltată în urmă cu câteva luni dar a ajuns rapid la sute de mii de utilizatori. Din review-urile disponibile online acest serviciu ar oferi un support foarte bun, iar utilizatorii pot contacta site-ul atât prin mail și telefon, în caz de nevoie.

Peste 250.000 de utilizatori pentru AmParcat

AmParcat are în prezent peste 250 000 utilizatori, fiind disponibil in București, Oradea și Focșani. Totuși, în curând se vizează extinderea în cât mai multe orașe din țară.

AmParcat oferă funcționalităti unice în piață precum extinderea automată a duratei parcării, gestionarea RCA, ITP, CASCO, carnet conducere, extinctor, asistență rutieră, puncte de penalizare și asigurări de călătorie.

Sigura aplicație de acest fel

Mai mult, AmParcat este singura aplicație disponibilă pe piața din România care pe langă plata parcării oferă si funcționalități suplimentare și necesare precum găsirea , afișarea și inițierea traseului către parcările publice din jurul locației în care te aflii, spălătorii auto, vulcanizări, service auto, restaurante, practic venind în ajutorul participanților la trafic cu tot ce au nevoie pentru a-și desfășura în siguranță și fără griji călătoria.

Astfel, Bucureștiul devine nu numai digital, dar și SMART, cu interfețe prietenoase cu cetățeanul utilizator care dorește să plătească ușor și să se bucure de serviciile pe care anumite orașe le oferă.