Parcarea va asigura locurile de parcare pentru spectatorii de la evenimentele de masă de pe stadion, dar şi pentru locuitorii cartierului Vatra Luminoasă, care vor putea să folosească parcarea pentru autovehiculele proprietate personală.
Parterul şi etajele I, II şi III, fiecare în suprafaţă de aproximativ 7.616 metri pătraţi, sunt destinate parcărilor, spaţiilor de circulaţie şi lifturilor, iar terasa este destinată terenurilor de sport, vestiarelor şi biroului administrativ. Accesul va fi liber pe terenurile de sport amplasate pe terasă. Cu o suprafaţă de 10.800 metri pătraţi terenul de pe parcajul supraetajat va fi destinat jocului de fotbal şi va fi realizat cu posibilitatea diversificării destinaţiei sale prin divizarea în patru zone mai mici în care se pot desfăşura meciuri de minifotbal, handbal, baschet şi tenis.
Potrivit autorizației de construire semnată astăzi de primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, durata de execuţie a lucrărilor este de doi ani, iar valoarea investiției se ridică la 1,5 milioane de euro.
SURSA: Agerpres