Este vorba despre Stelian Ion, deputat USR și candidat la primăria Constanța care se pare că a avut zilele trecute o întâlnire cu Cristian-Gabriel Panait, cunoscut pentru proiectele imobiliare în stil „Mazăre”, care desfigurează aspectul orașului și al stațiunii Mamaia, scrie stiripesurse.ro.

Deputatul a postat pe pagina sa de Facebook că de fapt nu s-a întâlnit cu Cristian-Gabriel Panait. Conform postării, Stelian Ion s-a întâlnit întâmplător cu omul de afaceri la ieșire din incinta Hotelului Panoramic, moment în care a interacționat cu acesta.

„Viața în vremea COVID-ului e altfel…

Sunt la al treilea episod de izolare de la începutul acestei pandemii. A fost întâlnirea cu domnul Chițac, apoi un episod de tuse și febră, iar acum un contact cu o persoană depistată pozitiv.

În momentul în care am aflat că persoana cu care am interacționat pentru o clipă la ieșirea de la inaugurarea hotelului Panoramic din Olimp are Coronavirus, am anunțat DSP Constanța și am intrat în izolare până pe 16 august.

Dar echipa noastră este cu motoarele turate, strângem semnături în fiecare zi, oamenii vin alături de noi în număr impresionant de mare. Semnalele pe care le primim de la constănțeni sunt extraordinare.

Eu cred că paza bună trece primejdia rea. Până la eradicarea acestui virus trebuie să învățăm să trăim cu el, să avem grijă și să respectăm regulile. Purtați mască, mănuși (când este nevoie) și păstrați distanța fizică de rigoare. E greu, e nefiresc, dar e mult mai dificil să stai în carantină/izolare sau, și mai grav, să contactezi virusul.

Partea bună este că în toamna asta scăpăm de PSD, molima care ne-a furat ani din viață, prezentul și, multora dintre noi, speranța! Făgădău, adună-ți catrafusele, creioanele și pozele de pe birou și pregătește-te să pleci acasă!

PS Pentru că m-au întrebat jurnaliștii despre acest amănunt, precizez că domnul cu care m-am întâlnit întâmplător la ieșirea din incinta Hotelului Panoramic nu a participat la inaugurare, era în trecere prin acea zonă”, scrie Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.