Proiectată pentru a oferi cel mai bun grad de comfort posibil, structura lentilelor LCD ale noilor ochelari TY-EW3D3 este cu 30% mai usoară decât cea a modelelor anterioare Panasonic, permitând consumatorilor să petreacă ore întregi în compania imaginilor tridimensionale. Ochelarii sunt disponibili în trei mărimi diferite, potrivite pentru fiecare membru al familiei. Modelelele de mărime mică și medie ale ochelarilor TY-EW3D3S cântăresc doar 26 grame, iar cel de mărime mare cântăreşte 27 grame.

Noul design al ochelarilor TY-EW3D3 blochează eficient pătrunderea luminii excesive din părtile laterale ale ochelarilor. Astfel, luminozitatea în timpul vizionării imaginilor 3D este cea potrivită, oferind cea mai bună experienţă vizuală. Fie că este vorba de filme,  sporturi sau gaming, noii ochelari permit vizionarea unor imagini 3D clare și vii, sporind atracţia către divertismentul 3D pentru acasă.

Pentru o mai mare uşurinţă în utilizare, funcţia de încărcare rapidă face ca bateria care ţine aproximativ trei ore să se încarce în doar două minute. Mai mult, la o încărcare de 30 minute bateria ochelarilor va rezista timp de 25 ore de funcţionare.

Ochelarii Panasonic TY-EW3D3 vor fi comercializați în Europa începând cu luna aceasta.