Site-uri rominesti din categoria ASIGURĂRI ordonate alfabetic:

www.aar.ro
Site i engleza si romina al Asigurarii Anglo-Romine SA din Bucuresti. Se prezinta detalii privind principalele produse de asigurare ale companiei si date de contact.

www.allianz-tiriac.ro
Site al grupului Allianz L?iriac Asigurari SA. Prezinta cele doua societati componente ale grupului (Allianz AG si Asigurari „Ion L?iriac”), obiectivele, structura manageriala si, cu posibilitati de descarcare, rezultatele financiare (rapoarte, contul de profit/pierdere si bilantul contabil) pe anii 1998 si 1999. in site sunt si extrase din presa despre grup, tipuri de asigurari si reasigurari, oferte de serviciu si date despre reteaua teritoriala. Exista un formular detaliat de contact.

www.anr.ro
Se prezinta o pagina cu informatii generale (neactualizate recent) despre Asigurarea Nationala Romina SA din Bucuresti, societate de asigurare-reasigurare cu capital mixt romino-elvetian, si cite o pagina pentru principalele produse de asigurare.

www.asigurariglobal.ro
Face o prezentare i romina si engleza a Global Asigurari Societate de Asigurare-Reasigurare Romino-Portugheza SA din Bucuresti: istoric, actionariat si staff, produse de asigurare, agentii de brokeraj colaboratoare.

www.asimed.ro
Site al Societatii Private de Asigurari de Sanatate Asimed SA cu sediul i Bucuresti. Prezinta date despre societate, despre asigurarile suplimentare de sanatate Asimed, despre serviciul telefonic Asimed-Line si despre contractul de asigurare. Se indica procedura pentru a deveni asigurat, agentiile din tara, reteaua agreata de furnizori de servicii medicale. Exista o pagina de definitii ale unor termeni de specialitate utilizati. Site actualizat i toamna 2000.

www.atlassib.ro
Prezinta Atlassib Societate de Asigurari SA din Sibiu: produse de asigurare, datele de contact ale sediului central si ale sucursalelor si agentiilor din tara.

www.cnas.ro
Site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS). Prezinta date generale despre asigurarile de sanatate din Rominia si despre CNAS, conducerea acesteia, legislatia i domeniu, relatii contractuale, ziarul electronic CNAS Jurnal. Site-ul mai contine pagini cu drepturile si obligatiile persoanelor asigurate, medicilor/ farmacistilor si angajatorilor, ca si o baza de date cu medicamente compensate/ gratuite. Unele informatii din site sunt si i engleza.
Site-ul a fost actualizat i 2000.

www.garanta.ro
Prezentare generala i domeniul asigurarilor si detalierea unor produse de asigurare ale societatii de asigurare-reasigurare romino-elene Garanta SA din Bucuresti. Se indica adresa si e-mail-ul de contact iar ca data a actualizarii iulie 1998. Site i romina si engleza.

www.grupas.ro
Site-ul Grupului Romin de Asigurari Grup AS. Se prezinta istoricul grupului, produsele de asigurari, unitatile din teritoriu si clientii reprezentativi. in site se mai indica strategia pe termen scurt (anii 2001 si 2002), modalitatea de a cauta un loc de munca i cadrul grupului ca si e-mail-urile persoanelor din top managementul Grupului AS.

www.investitor.com/asigurari/
Pagina itr-un site de gen portal i domeniul financiar. Contine datele de contact, inclusiv adresele e-mail si Internet – unde exista – ale celor mai cunoscute societati de asigurare din Rominia.

www.marsh.ro
Site-ul Marsh SRL Bucuresti, subsidiara Marsh Inc.- firma de talie mondiala i domeniul consultantei si intermedierii i asigurari. in site se prezinta activitatea unui broker de asigurari, serviciile oferite de Marsh SRL, clienti mai importanti si noutati i domeniu. Site-ul mai cuprinde date despre grupul de firme internationale din care face parte Marsh SRL, ca si un mesaj din partea directorului general.

www.nederlanden.ro
Prezinta i romina si engleza Nederlanden Asigurari de Viata Rominia SA: profilul societatii, reteaua mondiala si nationala, produsele de asigurare, fondurile Unit Linked. Site-ul contine informatii generale si curente i domeniu (comunicate de presa, legislatie, studii si analize de piata, asigurari, buletine Unit Linked), itrebari si raspunsuri despre Nederlanden si Grupul ING, glosar de termeni, ca si un formular pentru feed-back. Exista date statistice privind evolutia Nederlanden i ultimii patru ani ca si link-uri spre ING Barings Rominia si ING Group.

www.sar.ro
Site i romina si engleza al SAR Transilvania Asigurare Reasigurare SA din Cluj-Napoca. Prezinta profilul firmei, conducerea executiva, produsele de asigurari generale, scurt istoric, rezultatele financiare i perioada 1997-2000, reteaua teritoriala cu persoane de contact, locuri de munca oferite. in site mai exista stiri si comunicate catre clienti si parteneri, articole de presa recente despre SAR si partenerii ei. in toate paginile se prezinta data actualizarii, cea mai recenta fiind 09.04.2001 la data redactarii articolului.

www.saramerkur.ro
Site-ul Sara Merkur Societate de Asigurari Romino-Austriaca SA. Se prezinta structura actionariatului, statistica de portofoliu i noiembrie 1999, datele de contact pentru birourile din Bucuresti si din teritoriu ca si pentru societatea de intermediere Safe Invest Rominia cu care colaboreaza.    

Pagina realizata de Internetravel SRL
www.Preturi.ro