Pachetul constă într-un cuptor electric, o plită pe gaz, o hotă telescopică şi o maşină de spălat vase, produse încorporabile, de calitate, în valoare totală de 800 de euro. Acest  pachet a fost gândit în parteneriat cu reţeaua de magazine Flanco şi se găseşte exclusiv în locaţiile acestui retailer.

“ Tinerii care achiziţionează o locuinţă prin programul Prima Casă au nevoie de ajutor în echiparea bucătăriei cu aparatură electrocasnică. Majoritatea îşi doresc să se mute cât mai repede după accesarea creditului şi pentru acest lucru au nevoie ca principalele aparate electrocasnice să fie deja instalate în bucătărie”, a declarat Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool România.

“Selecţia de electrocasnice a fost gândită pentru a întregi design-ul mobilierului de bucătărie şi pentru a putea fi expusă şi în bucătăriile deschise către living.  Electrocasnicele alese pentru acest program au finisaje din inox tratat, care păstrează toate calităţile materialului de bază şi mai are şi una în plus. Nu se murdăreşte uşor şi nu reţine amprentele”, a mai adăugat Mioara Bolozan.

Modelul AKP 222 de cuptor electric de la Whirlpool are un consum care se încadrează în clasa A, clasă cu consum redus de energie, şi beneficiază de funcţii precum cea de “termoventilaţie”, „patiserie”, „dezgheţare”, „programare întârziată” şi „siguranţă pentru copii”. Uşa cuptorului a fost creată să se menţină rece la exterior, pentru a evita accidentele şi pentru susţinerea unor greutăţi mari.

Plita pe gaz AKR 362 se completează cu cuptorul încorporabil de la Whirlpool, având aceeaşi nuanţă elegantă de argintiu mat, patru arzătoare pe gaz şi aprindere electrică integrată în buton.

Hota AKR 643  de la Whirlpool prezintă un model telescopic de 60 cm, estetică Confort Plus, cu o capacitate de evacuare de 380m³/h, dată de un motor cu 3 trepte de ventilare cu un nivel de zgomot redus, de numai 75 db. Opţional, pe lângă cele 2 filtre metalice lavabile, hota poate include şi un filtru de miros din carbon.

Maşina de spălat vase ADG 175 are o capacitate de spălare de până la 10 seturi de vase şi 7 programe de spălare cu 5 nivele de temperatură.  Maşina de spălat vase de la Whirlpool poate fi programată astfel încât la terminarea ciclului de spălare şi uscare a vaselor să se oprească automat. Este din clasa AAA pentru spălare, clătire şi uscare şi poate fi programată cu până la 24 de ore întârziere.