Cu toate că audienţa a crescut, la fel şi pulsul multor credincioşi care au ridicat privirile la concurenţii aleşi pe sprinceană pentru ediţia din seara de Vinerea Mare.

Un dans la bară, excepțional executat

Prima care a urcat pe scena Românii au talent și care a uimit cu precizia cu care a dansat la bară este Medea Felina sau, pe numele ei real, Mădălina Felea.

Aceasta este finalista primului sezon din Românii au talent, atunci când a venit cu un număr asemănător cu acesta și a uimit publicul cu acrobațiile pe care le poate face la bară.

Gălățeanca a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care transmite prietenilor ei că se reîntoarce pe scena de la Românii au talent după nouă ani. În plus aceasta a mai spus că de data aceasta, prezența sa la emisiune este un omagiu pentru tatăl ei care acum nu mai este printre noi și care i-a susținut întotdeauna visul.

„Revin după nouă ani de la prima ediție în amintirea tatălui meu, Ion Felea, care și-ar fi dorit din tot sufletul să mă vadă din nou în acest concurs”, mărturiseşte Medea.

Irina Păun, o altă prezență năucitoare

Mădălina Felea nu este singura care a încins spiritele la Românii au talent. Pe scena emisiunii a urcat Irina Păun, care a avut un număr puțin neortodox în această zi de vineri. Aceasta și-a arătat calitățile echilibristice pe un glob disco în mișcare.

Aceasta a făcut 10 ani de gimnastică de performanță dar în urma unor probleme de sănătate a fost nevoită să se retragă. În prezent, aceasta este studentă la kinetoterapie și lucrează cu copiii pe partea de antrenorat în domeniul gimnasticii artistice și aerobice.