Românii sunt tot mai atenţi atunci când realizează investiţii în locuinţă, iar confortul şi reducerea costurilor sunt principalele criterii de achiziţie. Tocmai din acest motiv, Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de centrale termice şi boilere, a lansat noua gamă de centrale termice de înaltă eficienţă, care oferă cele mai înalte tehnologii, pentru un maxim de confort.
Linia GalEvo este compusă din patru modele de bază și variantele doar pentru încălzire, oferind astfel soluţia ideală tuturor celor care îşi doresc un sistem de încălzire performant şi un control eficient al costurilor.
Modelele convenţionale Clas Evo şi Genus Evo, precum şi cele în condensare Clas Premium Evo şi Genus Premium Evo includ puteri de până la 35 kW, toate modelele având un design deosebit, pentru a se potrivi perfect în orice locuinţă. În plus, display-ul în limba română şi interfaţa inteligentă fac ca utilizarea lor să fie facilă şi la îndemâna oricui.

+35% ECONOMIE DE ENERGIE
Dincolo de modelele convenţionale, centralele Clas Premium Evo şi Genus Premium Evo înglobează tehnologia condensării. Aceasta a devenit din ce în ce mai cunoscută și în România, nu numai pentru impactul scăzut asupra mediului (- 75% emisii de NOx şi CO ), ci 2 şi datorită consumului redus al centralelor construite pe această tehnologie.
Utilizarea unei centrale în condensare poate reduce consumul de gaz cu până la 35% faţă de o centrală standard, acest lucru însemnând, pentru utilizatorul final, o scădere imediată a cheltuielilor. Alegerea unei astfel de centrale devine cea mai bună modalitate de a economisi bani şi de a proteja în acelaşi timp mediul înconjurător.
Genus Premium Evo oferă o performanţă mai mare printr-o tehnologie inovatoare, care îi permite să se autoregleze în funcţie de schimbările de temperatură exterioară şi interioară. Noul model este disponibil pentru sisteme de încălzire şi producere de apă caldă menajeră în trei game de puteri: 24-30-35 kW.

Genus Premium Evo este prevăzut cu un nou amortizor de zgomot şi panouri fonoizolante, pentru a reduce nivelul de zgomot la minim. De asemenea, raportul de modulare al centralelor permite reglarea puterii în funcţie de necesarul efectiv de căldură, asigurând o temperatură stabilă pentru apă caldă menajeră şi încălzire.

SENSYS – pentru o utilizare facilă
Odată cu noile modele, Ariston a lansat şi Sensys, un dispozitiv de comandă și control inovativ, care asigură o gestionare facilă a întregului sistem de încălzire.
Cu ajutorul Sensys, veți avea control complet asupra tuturor componentelor sistemului de încălzire şi îl puteți adapta nevoilor dumneavoastră. Astfel, puteți programa din timp momentele în care să pornească încălzirea locuinţei sau prepararea apei calde, reducând în acest fel energia consumată. De altfel, Sensys reduce la minim consumul de energie electrică şi combustibil, precum şi impactul asupra mediului înconjurător, oferind rapoarte referitoare la energia consumată.
Un alt avantaj major este posibilitatea de comandă de la distanţă a centralei termice şi posibilitatea de a personaliza ecranul de pornire, astfel puteți interacţiona mai uşor cu sistemul.

GARANŢIE EXTINSĂ
Dincolo de lansarea noii game de centrale termice, Ariston a venit în sprijinul clienţilor şi cu o ofertă specială. Astfel, pentru modelele: Genus Premium Evo/System, Clas Evo/System și Genus Evo se oferă în perioada 1 iunie – 30 septembrie 2013 o extindere automată a garanţiei de la 3 la 5 ani, fără costuri suplimentare.
Mai multe detalii despre noile produse din gama GalEvo, dar şi despre extinderea garanţiei puteţi găsi pe www.ariston.com/ro. Noile centrale termice şi dispozitive de comandă sunt disponibile în reţeaua de parteneri autorizaţi Ariston.