LW980S este un varf de lance al brandului LG care combina tehnologia avansata 3D, functiile unui televizor inteligent si caracteristicile unui LED intr-un singur pachet. Ce va aduce el nou?O experienta vizuala unica si  bucuria imaginilor 3D precum cele din sala de cinema, chiar la dumneavoastra acasa.
Noul LW980S seteaza un nou standard in termini de conectivitate, calitate a imaginii si oportunitati de divertisment. In plus, televizorul raspunde unei nevoi de actualitate in domeniul 3D prin oferirea de ochelari confortabili, usori, care cantaresc doar 16 grame, la un pret accesibil, care fac experienta de vizionare usor de impartasit cu prietenii sau familia. In plus, spre deosebire de ochelarii 3D obisnuiti, cu ochelarii LG nu trebuie sa iti faci griji la reincarcare. Televizorul LG LW980S este prevazut cu o tehnologie avansata de conversie care poate transforma orice continut 2D in continut 3D de inalta calitate.
Prin tehnologia Nano full LED 3D imaginile care se succed rapid sunt redate cu claritate, fara distorsiuni vizuale. Functia TruMotion 400Hz este activata pentru redarea continutului dinamic, precum filme de actiune, sport si jocuri. Acest Smart TV ofera utilizatorului posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de aplicatii, jocuri interactive si servicii Video-on-Demand. Televizorul LG CINEMA 3D reprezinta noul standard de excelenta al experientei tridimensionale si  va fi disponibil in exclusivitate in magazinele Media Galaxy din 6 octombrie.