InZonaTa nu va promite mii de vanzari catre clienti care probabil nu va vor calca pragul si a doua oara. Obiectivul nostru este sa construim impreuna o legatura de fidelizare intre membrii nostri si compania dvs. Sistemul InZonaTa presupune transmiterea unui newsletter unic pe oferta, unui public mai restrans, dar care se potriveste profilului unui client fidel, care va genera profituri reale ani de zile!

Cum va puteti promova oferta in 6 pasi simpli?

1.    Creati-va GRATUIT cont de persoana juridica pe InZonaTa
2.    Descarcati contractul, il semnati, stampilati si apoi ni-l trimiteti scanat sau prin curier.
3.    Va creati singur campania de oferte speciale, oricand doriti si pentru un numar nelimitat de produse si servicii.
4.    Construiti profilul clientului dvs (varsta, sex, oras, zona si domenii de interes), iar noi trimitem oferta doar catre membrii interesati! (geo-targetat)
5.    Aveti profit din toate vanzarile care se efectueaza pe InZonaTa!
6.    Comisionul nostru in luna mai este de 20% si decontam vanzarile la fiecare 7 zile!
Despre companie
InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat vizitatorii sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc, prin localizarea pe Goolge Maps.
Lansam saptamanal concursuri noi pentru fidelizarea membrilor, dar si atragerea de noi useri. In plus, prin sistemul punctelor de fidelitate, toti membrii nostri sunt rasplatiti pentru fiecare gest de loialitate, avand posibilitatea sa beneficieze gratuit de ofertele de pe site!

Dintre partenerii nostri amintim: MOVIEPLEX, Opera Nationala Romana, MegaShopping, El Grande Comandante, Centrele de Remodelare Glamour, Kids Party by NoSurprises si multi altii.
www.InZonaTa.ro
[email protected]