Evenimentul, aflat la a treia ediție, este organizat pentru prima dată în București și sunt așteptați peste 20 de speakeri atât din România cat și din SUA, Irlanda, Slovenia, Ungaria și Republica Moldova.

Printre numeroasele prezentări și concursurile de hacking, se remarcă unele proiecte:

Adrian Furtună, Security Consultant la KMPG România prezintă un robotel ce exploatează o vulnerabilitate dintr-o bancă din România ce-i oferă șansa ca prin micro-tranzacții să câștige bani.

Bogdan Sergiu Dragos, Independent Security Researcher, ne va arăta cum printr-o simplă vulnerabilitate poți citi toate email-urile din căsuța de Yahoo Mail a unei persoane fără ca aceasta să aibă habar de acest lucru.

Alexandru Bălan, Chief Security Researcher la Bitdefender ne introduce în lumea virușilor pe Android – ce fac, cum fac și cum ne putem proteja de ei.

Adriana Petrescu, Public Speaker și Bogdan-Gabriel Torcescu, CEO RedShift IT SRL susțin o prezentare despre veriga slabă în securitatea informatică – omul.

Acestea sunt doar câteva din cele peste 20 titluri care sunt cap de afiș la eveniment.

Conferința are loc în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie la Hotel Yesterday în București iar înscrierea se poate face direct pe site-ul evenimentului, www.defcamp.ro. Evenimentul este organizat cu spijinul celor de la Distinct, KPMG, BitDefender, uCoz România și Hotel Yesterday.

"Susținem conceptul de ethical hacking și credem că nivelul de securitate al aplicațiilor informatice din România trebuie ridicat. De aceea, am hotărât să ne implicăm pe mai multe planuri în susținerea acestui eveniment" a declarat Bogdan Belu, CEO Distinct.

Despre DefCamp
DefCamp este o inițiativă națională dedicată dezvoltării competențelor tinerilor pasionați de INFOSEC & Hacking, prin crearea unui mediu online și offline, stimulativ și interactiv, care sa permită schimbul de cunoștințe intre specialiștii in securitate underground, mediul academic, public și privat din România și din afară (www.defcamp.ro).

Despre Distinct

Incepand cu anul 2011, Distinct asigura infrastructura si buna functionare a serviciilor si aplicatiilor Internet. Oferta Distinct include servicii de hosting in propriul datacenter, managed services si SaaS. Clientii Distinct sunt firme a caror succes depinde de functionarea in bune conditii a aplicatiilor informatice cum ar fi servicii de continut, e-commerce, internet banking sau email.

Printre clientii Distinct se numara: TAROM, Ringier, Libertatea , Radio 21, Europa FM, evz.ro, Capital, Banca Românească, Timișoreana sau Ursus (www.distinct.ro).