Mai mult, cei care supervizează corespondenţa unei companii pot obţine detalii despre trimiteri multiple, accesând opţiunile avansate ale sistemului cu un nume de utilizator şi o parolă furnizate de Fastius Curier. Astfel, oferindu-le clienţilor transparenţa totala, Fastius Curier garantează siguranţa fiecărui plic sau colet.

"Recenta implementare a sistemului de track&trace este încă o dovadă a profesionalismului Fastius Curier şi a importanţei acordate livrării în siguranţă a fiecărei trimiteri", a subliniat Ciprian Pulpa, Executive Manager al Fastius Curier. "Cosmote, Xerox, Sensiblu – acestea sunt doar câteva dintre companiile care contează pe Fastius Curier. Atât clienţilor actuali, cât şi celor care ni se vor alătura, le garantez că se vor bucura la fiecare trimitere de servicii în stilul Fastius Curier: sigure, rapide, eficiente", a mai precizat Ciprian Pulpă.

De nouă ani, Fastius Curier, unul dintre cele mai perfomante servicii de curierat premium, se dedică exclusiv mediului de afaceri din Bucureşti. Punctul forte al companiei este timpul de livrare foarte scurt. De exemplu, un pachet trimis prin Serviciul Prioritar ajunge garantat la destinaţie în cel mult două ore sau mai repede. Această promptitudine se datorează experienţei acumulate preponderent în Capitală, ştiinţei de a folosi la maxim resursele disponibile şi artei deplasării rapide prin traficul aglomerat, după cum explică reprezentanţii companiei.

"Construirea şi consolidarea de parteneriate pe termen lung cu mediul de afaceri din Bucureşti sunt direcţii fundamentale în strategia de dezvoltare a Fastius Curier. Compania câştigă încrederea şi fidelitatea clienţilor săi atât prin profesionalismul serviciilor, adaptate solicitărilor fiecărei companii, cât şi prin preţuri foarte competitive. De altfel, Fastius Curier se mândreşte cu faptul că, de la înfiinţare, niciun client nu a renunţat la serviciile sale", a mai spus Ciprian Pulpă.

În viitorul apropiat, Fastius Curier va lansa şi aplicaţia SoftCurier, care va aduce noi avantaje clienţilor companiei: generare şi printare AWB online de către client (AWB cu un cod de bare care stă la baza interogării statusului online în orice moment); generare rapoarte avansate pe diverse criterii, import baza de date cu destinatari, pentru clienţi care au proiecte speciale mai mari.

Fastius Curier are un portofoliu amplu de clienţi-companii, oferind servicii profesionale pentru expediere rapidă de documente în Bucureşti şi în întreaga ţară, punand la dispoziţia clienţilor săi o echipă de curieri experimentaţi precum şi o echipă de Relaţii cu clienţii care poate oferi oricând informaţii despre stadiul livrării solicitate.

Te-ar putea interesa și: