Recentele modificari legislative privind Codul Muncii (Legea 53 din 2003 republicata in 18.05.2011) si Registrul general de evidenta a salariatilor (HG nr. 500/2011 din 17.05.2011) au adus schimbari in completarea si raportarea datelor in aplicatia Revisal. Ca de fiecare data atunci cand legislatia se schimba, au luat nastere si intrebarile.

In 19 octombrie, membrii comunitati, Conta.ro, sunt invitati sa se reuneasca pentru a discuta impreuna aspectele neclare, in cadrul primului ContaEveniment ,organizat de echipa portalului Conta.ro la JW Mariott Grand Hotel Bucharest.
Evenimentul "REVISAL, solutii, intrebari, raspunsuri" aduce fata in fata reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti si ai firmei Wizrom cu publicul de profesionisti contabili.
Cristina Rata, inspector de munca in cadrul Serviciului de Control Relatii de munca, si Nicoleta Gavrilescu, manager de produs WizSalary in cadrul WizSalary Software, vor prezenta pe parcursul a patru ore, incepand cu ora 14:00, aspectele practice ale utilizarii noului Revisal si vor raspunde intrebarilor participantilor.

Pentru functionarea sanatoasa a economiei, linia intai a frontului pentru
orice schimbari in legislatie sunt profesionistii contabili.
Invitatia se adreseaza celei mai mari comunitati de contabili din Romania. Noua versiune a aplicatiei Revisal a constituit un subiect fierbinte in activitatea forumului Conta.ro, fiind subiectul a zeci de discutii purtate in cadrul acestuia.

Comunitatea Conta.ro a luat nastere in urma cu opt ani si a crescut constant
pana in prezent. Acum sunt 83.700 de membri inregistrati si activi in cadrul forumului.