Indiferent dacă proiectul este o casă, un depozit, un spațiu comercial sau industrial, acesta trebuie să includă șisisteme de securitate  dezvoltate și integrate pentru tipul și specificul activității din clădire.

Sistemele de securitate cuprind o varietate mare de subsisteme destinate fiecare in parte unui anumit loc, cu un scop exact. În mod particular acestea sunt specializate pentru uz rezidențial sau comercial datorită condițiilor de utilizare. Pentru securitatea unei locații apelăm în primul rând la alarme ce vor securiza zona pe timpul cât aceasta este armată, în plan secundar trebuie să supraveghem video locația pentru  a avea imaginile surprinse cu camere de supraveghere , imagini care se vor reda cu ajutorul DVR ului și care sunt martorul fără compromis al unui eventual eveniment neplăcut.

Cum accesul pietonal la sediul sau casa  ta se face pe poartă sau ușă, atunci este necesar și un sistem de control acces, fie el un videointerfon, interfon sau un sistem de acces control cu cartelă sau cod. Sistemul de interfonie se realizează prin comunicare directă cu vizitatorul și vă oferă alegerea de a permite sau nu accesul în clădire, iar în comparație, sistemul de acces control asigură managementul accesului individual sau pentru grupuri de persoane, permanent sau pentru perioade determinate de timp.

Acolo unde există parcări interioare, accesul autoturismelor se poate limita cu bariere sau automatizari porti . Pentru oricare din variante, controlul accesului se poate realiza prin sisteme de acces control pe bază de cartelă și cod, cu buton, prin telefonie GSM sau prin telecomandă.  Accesul se mai poate face și prin citirea numărului de înmatriculare al autoturismului cu ajutorul unei camere supraveghere conectată la un sistem software de indentificare a VIN.

Automatizările pentru porți sunt definite constructiv în automatizari porti batante și automatizări porți culisante, în funcție de varianta în care a fost proiectată poarta de acces .

DiViD vă oferă tot ce aveți nevoie pentru siguranța și confortul dumneavoastră prin magazinul nostru aflat pe Splaiul Unirii 313 din București, telefon 0720 121 121 sau on line pe www.divid.ro pentru comenzi în țară.

Pentru partenerii agreați se acordă grile diferite de prețuri, suport tehnic și instruirea profesională a personalului.