193-45817-oskar3.jpgContinental, pentru că investeşte în construirea unei unităţi de procesare a ma­teriilor prime pe platforma fabricii de anvelope de la Timişoara. Investiţia, care va permite societăţii să aibă o unitate de producţie integrată şi va contribui la consolidarea afacerii în România şi la creşterea competitivităţii costurilor companiei,  este estimată la câteva zeci de milioane de euro şi va crea 200 de noi locuri de muncă. Pentru anul 2010, Continental Tire Timişoara a planificat o producţie de circa 14 milioane de anvelope. Grupul german a început un proces de divizare a subsidiarei din România în două societăţi distincte, separând divizia de anvelope de divizia automotive, operaţiune care va fi încheiată la mijlocul acestui an. Continental România are 7.000 de angajaţi.

193-45818-oskar2.jpgCristian Dragoş, pentru că, începând din această lună, preia coordonarea operaţiunilor GE Money România, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric. Noul CEO are 11 ani de experienţă în servicii financiare. S-a alăturat echipei GE Money România în 2006 şi a coordonat, în sectoarele de marketing şi vânzări, integrarea celor trei companii de servicii financiare (credite ipotecare, leasing şi credite de consum). Pe parcursul ultimilor doi ani, Cristian Dragoş a condus Domenia Credit, cea mai mare companie specializată în credite ipotecare de pe piaţă, care, în prezent, îşi desfăşoară activitatea sub brandul GE Money.

193-45819-oskar1.jpgSelgros, pentru că, în 2009, a donat săptămânal alimente persoanelor nevoiaşe din oraşele în care are magazine, în valoare totală de 380.000 de euro. Selgros Cash&Carry SRL şi Patriarhia Română au derulat programul caritabil „Masa Bucuriei”, în sprijinul persoanelor care nu au posibilitatea să-şi asigure hrana zilnică. Produsele au fost distribuite săptămânal în cantinele şi centrele sociale ale Patriarhiei de către reprezentanţii locali ai acesteia.