Este nebunie totală la nivelul cel mai de sus al politicii românești. PSD vrea cu orice chip să revină la butoane după ce a pierdut guvernarea la finalul anului trecut. Social democrații au stabilit deja planul prin care îl vor da jos pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria.

Ludovic Orban va fi dat afară

PSD a dat marea lovitură în Parlament înaintea anunțatei moțiuni de cenzură. Social democrații reușesc să atragă de partea lor doi deputați care au mai făcut parte din acest partid, chiar înainte de moțiunea de cenzură anunțată deja de social-democrați.

Ponta, trădat de un deputat

Surse politice au declarat că cei doi parlamentari care se întorc la PSD sunt deputații Corina Bogaciu și Emanuel Botnariu. Botnariu era deputat independent, în timp ce Bogaciu făcea parte din Pro România, partidul condus de Victor Ponta, conform stirileprotv.ro.

Cei doi parlamentari au plecat din PSD în 2018, în semn de protest faţă de “modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul” – în perioada în care Liviu Dragnea era în conflict cu Gabriela Firea. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru Agerpres, că formaţiunea sa va vota moţiunea de cenzură alături de PSD, dacă Guvernul Ludovic Orban îşi va angaja răspunderea în parlament în privinţa alegerii primarul în două tururi de scrutin.