Se pare că fiecare oficial local din SUA și Canada încearcă să-l ademenească pe Amazon în orașul său.

Pentru a-și exprima situația pentru sediul central al companiei, oficialii vor beneficia de avantajele regiunii, eventualele pauze fiscale și oportunitățile locale. Dar ce vrea cu adevărat Amazon într-o locație potențială? Brațul serviciilor financiare al Moody’s s-a uitat la ceea ce ar putea dori Amazon într-un oraș – atât declarat, cât și dedus – si prezinte o listă cu cele mai bune orașe candidate pentru HQ2.

Moody’s a analizat cinci aspecte: mediul de afaceri, capitalul uman, costul, calitatea vieții și transportul. Apoi a atribuit un număr fiecărui oraș. A fost luată în considerare o categorie suplimentară, geografie, dar nu a fost inclusă în clasament. Moody a exclus Seattle, acolo unde se află sediul actual al Amazonului.

Amazon a declarat că va investi 5 miliarde de dolari în construirea noului său sediu și speră să găzduiască în cele din urmă 50.000 de membri ai personalului Amazonului, construind treptat forța de muncă. Termenul limită pentru orașe de a prezenta o propunere este joi.

Iată locul unde este cel mai probabil ca noul sediu Amazon să prindă radacini, potrivit datelor furnizate de Moody’s.

 Salt Lake City

„Salt Lake are o industrie de tehnologie în creștere, o piscină de talente adâncă și tânără, costuri scăzute de afaceri și un scor de înaltă calitate a vieții”.

 Boston

„Divizia de metrou este una dintre puținele locuri la nivel național, cu o piscină de talent suficient de adâncă pentru a oferi zeci de mii de muncitori cu înaltă calificare căutată de Amazon. Boston împărtășește o piscină comună a muncii cu Cambridge și împreună cele două se mândresc cu una dintre cele mai mari tech si un sistem de clasa mondială de învățământ superior, ancorat de Harvard și Massachusetts Institute of Technology. „

 

Portland, Oregon

„Situat în apropierea Munților Cascadelor, Portland are o calitate a vieții considerabilă mai mare decât cea  și un centru de microbreweries. Cu costuri relativ mai ieftine decât Bay Portland, pentru a atrage mai mulți antreprenori tehnologici și solicitanți de locuri de muncă în anii următori. „

Miami

„Amazon este un monstru logistic, iar Miami este un centru de distribuție principal – Miami International este cel de-al doilea aeroport cel mai aglomerat al națiunii clasate pe tone metrice de mărfuri internaționale și PortMiami este singurul port din Coasta de Est, aflat la sud de Virginia capabil să acosteze cele mai mari nave navigați prin Canalul Panama recent extins. „

New York City / New Jersey / White Plains, New York

„New York City a devenit una dintre piețele de tehnologie de vârf ale țării, găzduind importante birouri Google, Facebook și Twitter. În plus, așa-numita Alice Silicon conține o scenă de pornire robustă și numeroase instituții, printre care Roosevelt Insula Amazon are o prezență puternică și în creștere în New York City, inclusiv planuri pentru un nou birou Hudson Yards, care va crea până la 2.000 de locuri de muncă de-a lungul și un important depozit Staten Island „.

Pittsburgh

” Pittsburgh a devenit deja o destinație pentru companiile de tehnologie, Uber a lansat recent un institut de cercetare al autovehiculelor autonome din Pittsburgh, care a lucrat cu ingineri și oameni de știință Carnegie Mellon, iar Amazon își extinde deja amprenta în oraș .“

Austin, Texas

„Austin are un cost mult mai scăzut decât cei din Silicon Valley, chiar dacă prețul locuințelor crește și este ridicat pentru Texas sau South, este mult sub nivelul din California sau nord-est. , iar mulți vor să trăiască în „Silicon Hills”. Mai mult, fiind în Texas, Austin se află într-o stare de afaceri prietenoasă care încearcă să atragă și să păstreze companiile „.