Clienţii Orange primesc o combinaţie de avantaje în funcţie de vechime, de tipul şi de valoarea abonamentului. Avantajele de care pot beneficia sunt grupate în patru categorii: Hello (0-2 ani), Smile (2 – 4 ani), Enjoy (4 – 8 ani) şi Trust (peste 8 ani).

Orange este singurul operator care răsplăteşte fidelitatea clienţilor săi prin acordarea beneficiilor chiar şi după 4 sau 8 ani în reţea şi care oferă minute naţionale cadou în funcţie de tipul abonamentului Delfin, Flamingo sau Panteră. Numărul de minute naţionale gratuite creşte de fiecare dată când abonaţii împlinesc 2, 4 sau 8 ani în reţea. În plus, aceştia îşi pot alege 1, 2 sau 3 Numere Magice din reţeaua Orange cu care pot vorbi gratuit şi nelimitat, începând cu cel de-al doilea an în reţea.

 În acelaşi timp, programul Orange Thank You oferă posibilitatea clienţilor existenţi să beneficieze de cele mai bune preţuri atunci când aleg să îşi schimbe telefonul. Începând cu prima factură clienţii primesc puncte Thank You pe care le pot folosi ulterior la cumpărarea unui telefon. Ca noutate, unele pachete de beneficii includ posibilitatea de a folosi în avans punctele Thank You corespunzătoare facturilor viitoare.

 „Orange Thank You a fost primul program de fidelizare lansat pe piaţa de telecom din România. Deoarece relaţia pe care o avem cu clienţii noştri este foarte importantă, ne-am dorit să le oferim  mai multe avantaje pentru a răsplati timpul petrecut în reţea. Hello, Smile, Enjoy şi Trust reprezintă exact durata relaţiei noastre. Clienţii beneficiază acum de mai multe minute naţionale, convorbiri gratuite în reţea şi preţuri avantajoase la telefoane. Vom continua să investim în această direcţie pentru a ne confirma angajamentul faţă de clienţii noştri, acela de a le oferi servicii de calitate la un raport bun calitate-preţ, simplitate şi eficienţă.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange România.