Cu noul abonament Senior 9 clienţii pot suna atât de pe telefonul fix, cât şi de pe mobil, către orice reţea naţională. Aceştia au la dispoziţie 800 de minute către numerele din reţea, 200 de minute către numerele naţionale fixe şi 75 de minute către reţelele mobile naţionale, pentru o taxă lunară de 9 euro/lună (TVA inclus). Cei care au deja număr de telefon fix în altă reţea, îl pot porta în reţeaua Orange şi îl pot folosi în cadrul acestui pachet.

În plus, abonamentul Senior 9 include două telefoane cu design simplu ZTE-G S302 şi ZTE WP623, uşor de instalat şi de utilizat. Telefoanele dispun de tastatură cu cifre mari, volum puternic, iar caracterele sunt afişate pe ecran în format mare şi uşor de citit. Telefonul mobil ZTE-G S302 este special creat pentru seniori şi prevăzut cu redare vocală a cifrelor tastate, lanternă, radio FM şi buton pentru apeluri de urgenţă.

De asemenea, clienţii care achiziţionează pachetul Senior beneficiază automat de serviciul Cronos Vocal, serviciu care le oferă informaţii despre situaţia contului, creditul suplimentar, numărul de minute disponibile în format vocal.

“Lansarea ofertei Senior în premieră naţională în urmă cu 1 an a fost un succes, în numai 3 luni de la lansare peste 5.000 de clienţi au achiziţionat pachetul. Prin noul abonament lansat astăzi, care include telefonie fixă şi mobilă, dorim să continuăm să oferim servicii simple, uşor de gestionat şi la tarife accesibile prin care pensionarii să poată ţine legătura cu cei dragi, fără grija costurilor suplimentare.” a declarat Victor Wincentowicz, Consumer Marketing Manager-Postpay.

În afară de noul abonament Senior care include atât telefonie fixă, cât şi mobilă, clienţii care îşi doresc doar un telefon mobil uşor de folosit şi un abonament ieftin, beneficiază de pachetul Senior 6 care include telefonul mobil ZTE S302, 400 de minute în reţeaua Orange, 100 de minute către reţele fixe şi 50 de minute către alte reţele.