Totodată, Orange a anunțat promovarea actualului CEO Thierry Millet în cadrul grupului France Telecom, Orange.

El va reveni în Franța, unde va coordona activitățile de plăți prin telefonul mobil și de dezvoltare a serviciilor de plăți contactless în statele în care este prezent grupul,  implementând astfel unul din cele şapte programe strategice anunţate de Stéphane Richard pe 31 mai.
„Cei şase ani petrecuţi în cadrul Orange România reprezintă o perioadă importantă în cariera mea. A fost o provocare să conduc compania pe timp de criză economică, după ce, anterior, am contribuit la dezvoltarea sa rapidă din poziţia de Director Comercial. Acum, la final de mandat, am satisfacţia de a fi contribuit la succesul companiei, îmbunătăţindu-i poziţia de lider şi menţinându-i cota valorică de piaţă. Noua poziţie de Vice President Payment and Contactless din cadrul Grupului va fi pentru mine o schimbare a perspectivei unde voi avea ocazia să dezvolt unul dintre cele mai promiţătoare domenii din industrie, aflat încă la început de drum,” a declarat Thierry Millet, CEO Orange România.
Cine e Jean-Francois Fallacher
Înainte de numirea sa la Orange România, Jean-François (44 ani) a fost CEO al Sofrecom, companie de consultanţă internaţională aparţinând Grupului France Telecom – Orange. În timpul mandatului său, Sofrecom a avut un rol cheie în lansarea şi dezvoltarea cu succes a mai multor operaţiuni mobile pe pieţe emergente şi a contribuit activ la succesul unor noi servicii mobile în diverse ţări în care Grupul France Telecom – Orange este prezent.

Jean-François Fallacher are o vastă experienţă profesională dobândită pe parcursul timpului prin diverse poziţii în cadrul Grupului France Telecom – Orange. Şi-a început cariera ca Account Director în cadrul departamentului de B2B, divizia de Corporate Sales. Ulterior s-a mutat în Olanda unde a fost Marketing Manager la EuroNet Internet şi apoi Chief Operations Officer la Wanadoo Olanda.

Jean-François Fallacher a absolvit École Polytechnique şi École Nationale Supérieure des Télécommunications din Paris. Şi-a continuat studiile cu programul International Business Development la ESSEC Business School.
Fallacher: "Am un stil de conducere deschis"
„Este o onoare pentru mine să devin noul CEO al Orange România şi să construiesc mai departe, pornind de la succesul anilor precendenţi. Ca lider pe piaţa de telecomunicaţii, Orange România se va concentra să asigure clienţilor cea mai bună experienţă şi calitate a serviciilor. Totodată, ne vom dedica eforturile să descoperim noi modalităţi de creştere şi să aducem un plus de valoare pieţei,” a spus Jean-François Fallacher, viitorul CEO al Orange România.
Întrebat care sunt aceste modalităţi de creştere Fallacher a declarat că deocamdată nu cunoaşte piaţa şi clienţii din România, acesta aflându-se la a treia vizită în ţara noastră.
Fallacher a mai declarat că nu va schimba echipa existentă la Orange România şi că are un stil de conducere deschis şi direct. "Îmi place să lucrez în echipă", a declarat Fallacher. Întrebat care este punctul slab al acestuia, Fallacher a spus că punctul său slab este de fapt unul forte, este foarte cald cu oamenii şi asta i se trage de la faptul că s-a născut în sudul Franţei, unde oamenii sunt foarte prietenoşi.
Fallacher va conduce Orange România până în anul 2015, potrivit lui Olaf Swantee, vicepreşedinte executiv Europa&Sourcing Orange. "Experienţa profesională a lui Jean-François vorbeşte de la sine, iar capacităţile de lider de care a dat anterior dovadă ne-au convins că am făcut cea mai bună alegere", a mai spus Swantee.