Proiectul este o premieră în România, iar investiţia va continua pentru extinderea graduală a acoperirii pe Arena Naţională. În prezent, proiectul se bazează pe 21 Puncte de Acces Cisco Wi-Fi montate în punctele de comercializare produse din zona mediană, în zona VIP, în sala de conferinţe de presă şi în media room.

Accesul la reţeaua Orange Wi-Fi Zone se va realiza prin autentificare cu un nume de utilizator şi cu o parolă, uşor de obţinut chiar în momentul conectării. Fiecare utilizator poate naviga în total 2 ore pe zi în sesiuni de conectare diferite.

"Cred că acest serviciu îi va bucura pe suporteri, în special în perioadele de aşteptare premergătoare evenimentului sau în pauze, deoarece vor putea împărtăşi în timp real cu prietenii impresii legate de eveniment sau pot răspunde mesajelor de business în timp ce aşteaptă reînceperea jocului”, a declarat Mădălina Suceveanu, CTO Orange România.

"Ne bucurăm că putem lucra cu Orange pentru a face posibilă o experienţă tehnologică unică pentru spectatori, prin soluţii de reţea flexibile şi personalizate”, a spus Cristian Popescu, Director General Cisco România.