Cu programul Orange Phone Credit, bonusul primit la fiecare reîncărcare de minimum 4 euro poate fi cumulat şi folosit ca reducere la cumpărarea unui telefon.
 
În funcţie de valoarea reîncărcată, bonusul este între 0,40 euro pentru 4 euro reîncărcaţi şi 1,80 euro pentru reîncărcări mai mari de 12 euro. Astfel, pentru o reîncărcare de 4 euro, un bonus de 0,4 euro este alocat în Orange Phone Credit. Prima reîncărcare de minimum 4 euro făcută în luna iunie, aduce în plus 3 euro bonus clienţilor PrePay înscrişi în Orange Phone Credit. Creditul acumulat poate fi folosit după 6 reîncărcări efectuate în ultimele 12 luni.
 
Pentru a beneficia de Orange Phone Credit, clienţii PrePay se pot înscrie gratuit, prin SMS cu textul TELEFON trimis la 321.
 
Pentru a cumpăra un telefon cu creditul acumulat, clienţii PrePay au la dispoziţie toate magazinele proprii şi ale partenerilor Orange. Pentru mai multe informaţii despre programul Orange Phone Credit pot intra pe www.orange.ro/prepay/ .
 
„Orange Phone Credit este o iniţiativă unică pe piaţa de telecom din România. Programul îşi propune să recompenseze clienţii PrePay fideli, oferindu-le posibilitatea achiziţionării unor telefoane la preţ redus” a declarat Anca Tăuşanu, Consumer Marketing Manager – PrePay.