În cursul acestui an Orange a preluat rivalul spaniol Jazztel şi anterior şi-a anunţat intenţia de a fuziona acest operator cu Orange Spain, înainte de a lista la Bursa de la Madrid noua entitate rezultată în urma fuziunii. Cu ocazia unei conferinţe pe telecomunicaţii organizată la Santander, Marc Vignolles a declarat că acest proiect rămâne unul de actualitate. 'Grupul este interesat şi are intenţia de a analiza o listare însă termenii şi calendarul nu au fost stabiliţi', a spus Marc Vignolles. 

Grupul Orange, cunoscut anterior sub numele de France Telecom, este prezent în 209 de ţări, cu 247 de milioane de clienţi, dintre care 185 de milioane erau abonaţi la serviciile de telefonie mobilă. Orange a realizat anul trecut vânzări de 39 de miliarde de euro şi avea 155.000 de angajaţi la nivel mondial. 

Pe piaţa locală, Orange România a obţinut, în primele trei luni ale acestui an, venituri de 221 de milioane de euro, în creştere cu 6,4% faţă de perioada similară din 2014. La 31 martie 2015, Orange România avea 10.364.683 de clienţi. 

AGERPRES